• TEXEL
  • DE TEXELSE TRIMSALON
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN
  • TEXEL
  • DE TEXELSE TRIMSALON
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN

NOOIT MEER EEN VIEZE BADKAMER!

Lekker rollen en ravotten is wat iedere hond het liefst doet. Daarna is jouw hond echt toe aan een grondige wasbeurt en dat kan bij De Texelse Trimsalon!

Geen beschadigde badkuipen en badkamer vloeren, geen nat en vies huis, niet hoeven kiezen welke hondenshampoo het beste is, niet meer in de tuin de hond met een sproeier achteraan zitten. Lijkt jou dit ook heerlijk? Onze hondenwasstraat staat in onze dierenspeciaalzaak aan de Vogelenzang 5 en je mag hier met je viervoeter gebruik van maken.

De hondenwasstraat is gemakkelijk te bedienen. Door het buigen van de knieën of het hurken tijdens het wassen van de hond thuis, klagen veel mensen over knie- en/of rugpijn. Om deze klachten te voorkomen is het bad van de hondenwasstraat op een ideale hoogte geplaatst zodat iedereen de hond zeer gemakkelijk kan wassen.

De kosten zijn vanaf €15,00 per hond en alles is er bij ingegrepen. Alleen de hond hoeft mee! Naast het bad, hebben we heerlijke diverse soorten shampoo's, drooghanddoeken en een waterblazer ter beschikking staan. Voor de spetterende honden hebben we ook een schort hangen, zodat je zelf ook droog naar huis toe gaat!

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Bel ons op: 06-51487522 of vul ons contactformulier in.

NIEUW !

Wat vinden jullie van ons nieuwe logo?! Wij vinden hem ontzettend gaaf!

Wie zijn wij? Onze trimsalon zit bij De Texelse dierenwinkel bij in. Samen met Honden trimservice Texel. Mijn naam is Sanne van Poelgeest en ik ben de nieuwe hondentrimster in opleiding.

In Februari 2023 ben in begonnen met de opleiding vakopleiding hondentrimmen op de Huisdier en kennis instituut in Bunnink. Inmiddels heb ik al diverse lesdagen gehad. Binnenkort heb ik mijn theorie examen. Spannend!!

We hebben al een hoop honden blij gemaakt, en we hopen er nog veel meer blij te kunnen maken!

Afspraak maken? Vraag naar Sanne in de dierenwinkel. Of bel 0651487522 of mail naar: info@detexelsedierenwinkel.nl Tot snel!

Veel liefs van het team van De Texelse trimsalon.

TRIMSALON & HONDENWASSTRAAT