• TEXEL
  • VOGEL VERKOOP
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN
  • TEXEL
  • VOGEL VERKOOP
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN

NOOIT MEER EEN VIEZE BADKAMER!

Lekker rollen en ravotten is wat iedere hond het liefst doet. Daarna is jouw hond echt toe aan een grondige wasbeurt en dat kan bij De Texelse dierenwinkel!

Geen beschadigde badkuipen en badkamer vloeren, geen nat en vies huis, niet hoeven kiezen welke hondenshampoo het beste is, niet meer in de tuin de hond met een sproeier achteraan zitten. Lijkt jou dit ook heerlijk? Onze hondenwasstraat staat in onze dierenspeciaalzaak aan de Vogelenzang 5 en je mag hier met je viervoeter gebruik van maken.

De hondenwasstraat is gemakkelijk te bedienen. Door het buigen van de knieën of het hurken tijdens het wassen van de hond thuis, klagen veel mensen over knie- en/of rugpijn. Om deze klachten te voorkomen is het bad van de hondenwasstraat op een ideale hoogte geplaatst zodat iedereen de hond zeer gemakkelijk kan wassen.

De kosten zijn vanaf €15,00 per hond en alles is er bij ingegrepen. Alleen de hond hoeft mee! Naast het bad, hebben we heerlijke diverse soorten shampoo's, drooghanddoeken en een waterblazer ter beschikking staan. Voor de spetterende honden hebben we ook een schort hangen, zodat je zelf droog naar huis toe gaat!

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Bel ons op: 06-51487522 of vul ons contactformulier in.

HONDEN TRIMSERVICE TEXEL

Naast onze winkel en hondenwasstraat hebben wij ook nog een prachtige trimsalon. Onze Trimster Eveline staat met alle liefde klaar om uw hond(en) te trimmen!

Even snel de nagels van uw honden knippen? Of even het lieve kopje van uw hond knippen omdat er zoveel haar in zijn/haar ogen hangen? Geen probleem! Wanneer Eveline aanwezig is kan dit ten alle tijden gebeuren.

Naast het trimmen hebben wij ook onze een hondenwasstraat. Hierin kan Eveline uw hond(en) wassen. Of wast u ze liever zelf? Deze service bieden wij ook graag aan!

Veel liefs van het team van De Texelse dierenwinkel

TRIMSALON & HONDENWASSTRAAT