• TEXEL
  • VOGEL VERKOOP
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN
  • TEXEL
  • VOGEL VERKOOP
  • EIGEN HONDENWASSTRAAT
  • HONDEN PENNING GRAVEREN

VOGELVERKOOP BIJ DE TEXELSE DIERENWINKEL

VOGEL VERKOOP

Vanuit De Texelse dierenwinkel verkopen wij vogels.

Sinds maart 2022 hebben wij ons vogelkeurmerk gehaald, en hier zijn we ontzettend trots op! Om onze grote uitdaging aan te gaan, zijn we begonnen met het verkopen van handtamme Pyrrhura's. Overigens kunnen wij ook aan andere vogel soorten komen.

Bij aanschaf van een vogel bij ons in de winkel, dient er een koopovereenkomst ondertekend te worden. U krijgt ook het formulier mee waarop staat wat het geslacht van de vogel is. U krijgt de vogel mee in een reiskoffer, hiermee kunt u de vogel goed vervoeren en u mag het reiskoffertje houden.

De vogels zitten bij ons in de winkel. Snachts gaat de voorkant van het verblijf dicht, doormiddel van een plexiglas met gaten erin. Tijdens openingstijden van de winkel zitten ze altijd los. Ze zijn gewent aan de drukte van de winkel, en ze zitten altijd met andere vogels. In het verblijf zitten ook onze eigen Pyrrhura's. Ze kunnen daarom goed met andere Pyrrhura's. Ze zijn zowel kinderen als volwassenen gewend. Zitten graag op je schouder.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons via ons contact formulier. Ook zijn we bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 18:00 uur op het volgende nummer: 06 51487522. We helpen u graag met uw vragen!

BESCHIKBAARHEID

> 1x Pyrrhura man / kleur: turquaise / geringd / getest op geslacht.

Gedrag omschrijving: deze Pyrrhura is een echte knuffelkont! Wanneer hij bij je zit kroelt hij het liefst de hele dag door. En hij vindt alles en iedereen leuk. De vogel is erg sociaal, zowel naar mensen als naar vogels toe. Prijs: € 235.

> 1x Pyrrhura man / kleur: opaline / geringd / getest op geslacht.

Gedrag omschrijving: deze Pyrrhura is een echte clown! Het liefste hangt hij altijd de clown uit. Maar wanneer je te snel dichterbij komt vind hij het allemaal wat spannend. Als hij eenmaal je liefde heeft gevoeld bij je, wilt hij niet meer bij je weg. De vogel is erg sociaal zowel naar mensen als naar vogels toe. Prijs: € 235.

Beide vogels kunnen erg goed samen. Het zou fantastisch zijn als ze samen naar een nieuw huisje gingen! Samen mogen ze weg voor € 450.