• Texel
  • Texel

Bolfo gold large

€ 19,49

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving


> Bolfo Gold is een nieuw revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw hond onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier.


> Wanneer te gebruiken
Voor de preventie en behandeling van vlooien bij honden van 25 kg en meer lichaamsgewicht. Op de hond aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening. Een éénmalige behandeling beschermt tegen de ontwikkeling van een vlooienpopulatie gedurende 4 weken. Het product kan gebruikt worden als onderdeel van de bestrijdingsstrategie tegen vlooien allergie dermatitis.

> Gebruiksbeperking
Niet te gebruiken bij niet-gespeende pups van minder dan 8 weken oud.

> Toedieningswijze
Neem een tube uit de verpakking. Houdt de tube rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje terug verwijderen. Bij een rechtopstaande hond de haren tussen de schouderbladen uit elkaar drukken totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de tube op de huid en knijp enkele malen de tube stevig samen om de inhoud direct op de huid te ledigen.


> Laat niet toe dat recent behandelde dieren elkaar aflikken.


> Inhoud: 2 pipetten