• Texel
  • Texel

Frontine spot on small

€ 27,99

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad

Beschrijving


> FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die jouw hond uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN!


> Te gebruiken bij
• Bestrijding van vlooien,

• Bestrijding van bijtende luizen,
• Bestrijding van teken.


> Gebruiksaanwijzing
Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers.

> Dosering
1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond tot 10 kg lichaamsgewicht.


> Het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.


> Werkingsduur
De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden.
De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken.


> Inhoud: 4 pipetten van 0,67 milliliter