• Texel
  • Texel

Beste lezers,

We zijn al een tijdje in de lucht. De meeste hebben waarschijnlijk geen idee wie achter De Texelse dierenwinkel met trimsalon zit. Daarom een berichtje met wie wij zijn!

Mijn naam is Celina Groenendijk. Sinds vijf jaar ben ik woonachtig op Texel. Vijf jaar geleden heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. En daarom heb ik deze stap gezet om te komen wonen op Texel. Samen hebben wij twee ras katten genaamd Elvis & Tijger. En naast onze katten hebben we ook Pyrrhuras Kiki & Ossie!

Vanaf kleins af aan ben ik al gek op dieren. Na de basisschool ben ik gelijk begonnen op het vmbo met een opleiding in landbouw. Na vier jaar gewerkt en geleerd te hebben over landbouw dieren en planten ben ik door gaan studeren in de dierverzorging. Want de liefde voor dieren was alleen maar gegroeid!

Eenmaal op het MBO heb ik niveau 3 en 4 versneld afgerond. In deze jaren heb ik ontzettend veel ervaring op gedaan in de dieren branche. Zo heb ik gewerkt in dierentuinen en diverse dieren speciaal zaken.

Nog steeds mis ik het stiekem om naar school te gaan. Om te leren waar mijn interesses liggen. Omdat mijn interesses behoorlijk hoog liggen in de producten voor dieren ben ik De Texelse dierenwinkel.nl opgestart. Om in deze geweldige wereld te blijven en om te leren! Ik sta open voor elke uitdaging en hoop veel huisdier eigenaren te helpen in de toekomst!

In onze prachtige winkel bevind zich ook een trimsalon met wasstraat. Dit gaat in samenwerking met Hondentrimservice Texel.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot in onze winkel met trimsalon!

Kent u onze Facebookpagina en Instagram al?